Jungle met veel bomen, struiken en lianen

Projecten

In de afgelopen jaren is Quilombo uitgegroeid tot een volwaardig productiehuis voor bedrijfsfilms, reclamespots en online (interactieve) videoseries voor bedrijven, reclame- of communicatiebureaus en audiovisuele avonturen van allerlei aard.

Naast deze commerciële opdrachten hebben we ook verschillende artistieke projecten ontwikkeld en koesteren we enkele langdurige artistieke expedities.

We zijn gevestigd in Gent, vlak bij het station Gent Sint-Pieters en naast het Citadelpark.

Met veel man- en vrouwkracht spelen we in op de toenemende vraag naar kwaliteitscontent en zijn we klaar om onze klanten een stap verder te brengen. Met een nieuwe creatieve en vruchtbare werkplek (#inopbouw) en het wildste team in deze stedelijke jungle zullen we dit audiovisuele avontuur voortzetten.

Laten we samen geweldige content maken.

Duurzaamheidsfilm Sports and Leisure Group

Duurzaamheidsfilm Sports and Leisure Group

Informatievideo over duurzaamheid (nl/en/es)
-
Complexe informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen in de industrie van synthetisch gras verwerkt in een aantrekkelijke en informatieve film. Hiervoor hebben we infographics gecombineerd met live beelden om de hele film samenhangend en aantrekkelijk te maken.

Meer info...

L' Arogante

L' Arogante

Commercial (nl/fr)
-
Een lokale, en toch absoluut Belgische brouwer, met één been in Vlaanderen en één in de Ardennen. En een zeer specifieke branding. Drie verschillende verhaallijnen, die in een langere versie gecombineerd kunnen worden, vertellen elk één aspect van de specificiteit van het bier.

Meer info...

ScholenSwitch

ScholenSwitch

Sfeerfilm (nl/fr)
-
Schooluitwisselingen - basis- en secundair onderwijs: Kennismaken en begrijpen van de 'buren'.

Meer info...

Gent knapt op

Gent knapt op

Animatie (nl/en)
-
Een informatieve animatievideo over ICCARus ('Gent Knapt Op') die een uniek woningrenovatieschema biedt voor kwetsbare huiseigenaren in Gent.

Meer info...

Beneens

Beneens

Employer branding videoreeks (nl)
-
Het familiebedrijf Beneens, gelegen in de Kempen en actief in de bouwsector, is op zoek naar nieuwe medewerkers. Een kenmerk van de bedrijfscultuur is de warme en familiale sfeer die door iedereen die er werkt, wordt gecreëerd. Om een op maat gemaakt antwoord te geven op deze vraag hebben we enkele korte video's gemaakt die samen een compleet verhaal vertellen.

Meer info...

Mag ik je peuken?

Mag ik je peuken?

Bewustwordingscampagne (nl)
-
Deze herfst lanceerde de Stad Gent een opvallende campagne tegen sigarettenpeuken. Vanaf oktober zal de oproep "Mag ik je peuken?" verschijnen op meer dan 120 vuilnisbakken en bij 50 bushaltes. Een robot met de stem van Gentenaar Robrecht Vanden Thoren versterkte de boodschap.

Meer info...

Vinçotte: Non-Destructive Testing

Vinçotte: Non-Destructive Testing

Wervingscampagne (fr/nl)
-
Drukcontrole en NDT behoren tot de belangrijkste diensten die Vinçotte aanbiedt. Ze zijn daarom constant op zoek naar nieuw talent met zowel technische kennis als een leergierige houding. We hebben enkele korte video's gemaakt voor wervingscampagnes op sociale media en een langere versie voor de vacaturepagina van hun website.

Meer info...

Mamma Roma

Mamma Roma

Employer branding videoreeks (nl/fr)
-
Een wervingscampagne gericht op mensen met bepaalde kwaliteiten, voor een speler in de horecasector. Elke kwaliteit werd belicht door een personage. Specifieke montagetechnieken gaven het gevoel dat flexibiliteit een gegeven is in de horecasector.

Meer info...

Vinçotte New Year Message

Vinçotte New Year Message

Nieuwjaarsboodschap (nl/fr)
-
Terugblikvideo voor Vinçotte.

Meer info...

Brussels Airport Aviation Awards

Brussels Airport Aviation Awards

Films voor prijsuitreiking + Aftermovie (en)
-
Brussels Airport Company zet haar jaarlijkse traditie voort met het uitreiken van de Brussels Airport Aviation Awards. De luchthaven reikt deze prijzen uit om die luchtvaartmaatschappijen en partners te eren die zich in het voorgaande jaar hebben onderscheiden op het gebied van netwerk- en vrachtontwikkeling, milieu en veiligheid, en stiptheid en prestaties.

Meer info...

FILM & TVDiscover our films & television projects.