Audiovisuele producties

Quilombo is een creatief productiehuis en filmstudio
met een passie voor echte verhalen.

Ontdek onze producties

Redcourt Domo Sports Grass

Domo® Sports Grass zet sterk in op maatschappelijke verantwoordelijkheid en gelooft in het belang van teruggeven aan onze gemeenschappen. Ze hanteren een veelzijdige benadering van bedrijfsburgerschap, lanceren duurzaamheidsprogramma's en werken samen met organisaties om kwetsbare gemeenschappen te versterken.

Ontdek deze productie

Still from our project Les choses en face

Les choses en face

Wanneer het lot twee vreemden uit elkaar drijft, is het de pijn die hen weer samenbrengt om de realiteit onder ogen te zien en hun mannetje te staan.

Ontdek deze productie

Onze crew aan het werk

Wat doen we?

Wij vertellen de verhalen van merken, bedrijven en organisaties via inspirerende videobeelden voor externe of interne communicatiedoeleinden. Naast deze commerciële opdrachten ontwikkelen we ook artistieke projecten.

Onze focus ligt op het menselijke aspect, innovatieve concepten en een rechttoe rechtaan aanpak. We doen ons uiterste best om impactvolle informatie bij de juiste doelgroep te brengen en passen steeds vorm, inhoud en kleur aan het geschikte kanaal aan.

Lights? set

Sound? rolling

Camera? rolling

Action!

Laten we samen geweldige content make!

Contacteer ons

Projecten

Duurzaamheidsfilm Sports and Leisure Group

Duurzaamheidsfilm Sports and Leisure Group

Informatievideo over duurzaamheid (nl/en/es)
-
Complexe informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen in de industrie van synthetisch gras verwerkt in een aantrekkelijke en informatieve film. Hiervoor hebben we infographics gecombineerd met live beelden om de hele film samenhangend en aantrekkelijk te maken.

Meer info...

L' Arogante

L' Arogante

Commercial (nl/fr)
-
Een lokale, en toch absoluut Belgische brouwer, met één been in Vlaanderen en één in de Ardennen. En een zeer specifieke branding. Drie verschillende verhaallijnen, die in een langere versie gecombineerd kunnen worden, vertellen elk één aspect van de specificiteit van het bier.

Meer info...

ScholenSwitch

ScholenSwitch

Sfeerfilm (nl/fr)
-
Schooluitwisselingen - basis- en secundair onderwijs: Kennismaken en begrijpen van de 'buren'.

Meer info...

Gent knapt op

Gent knapt op

Animatie (nl/en)
-
Een informatieve animatievideo over ICCARus ('Gent Knapt Op') die een uniek woningrenovatieschema biedt voor kwetsbare huiseigenaren in Gent.

Meer info...

Mamma Roma

Mamma Roma

Employer branding videoreeks (nl/fr)
-
Een wervingscampagne gericht op mensen met bepaalde kwaliteiten, voor een speler in de horecasector. Elke kwaliteit werd belicht door een personage. Specifieke montagetechnieken gaven het gevoel dat flexibiliteit een gegeven is in de horecasector.

Meer info...

Over ons

In de afgelopen jaren is Quilombo uitgegroeid tot een volwaardig productiehuis voor bedrijfsfilms, reclamespotjes & online (interactieve) videoreeksen voor bedrijven, reclame- of communicatiebureaus en audiovisuele avonturen van allerlei aard.

Naast deze commerciële opdrachten hebben we ook verschillende artistieke projecten ontwikkeld en koesteren we enkele langdurige artistieke expedities.

We zijn gevestigd in Gent, dicht bij het station Gent Sint-Pieters en naast het Citadelpark.

Met veel man- en vrouwkracht spelen we in op de toenemende vraag naar kwaliteitscontent en we zijn klaar om onze klanten een stap verder te brengen. Met een nieuwe creatieve en vruchtbare werkplek #inopbouw en het wildste team in deze stedelijke jungle, zullen we dit audiovisuele avontuur voortzetten.

Wij: Elena, Evelyn, Lucas en Perry, samen met een ongelofelijke groep van getalenteerde partners, oftewel Quilombo, staan klaar om uitzonderlijke content te creëren om mensen te inspireren en verhalen tot leven te brengen.

Our crew members

Quilombo staat met beide voeten op de grond. Geen bla, bla, bla. We houden ervan dingen voor elkaar te krijgen en ervoor te gaan. Altijd als een team.

We geven het beste van onszelf en streven er altijd naar om op tijd te leveren en trots te zijn op het resultaat.

Mensen inspireren mensen. We willen jou leren kennen om kwaliteit te garanderen en je persoonlijkheid in de projecten te integreren. We mikken op langdurige samenwerkingen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

Our team at work

Wij geloven dat beelden de kracht hebben om te ontroeren, inspireren en tot actie aan te zetten. Onze missie is om films en videoreeksen te maken die een blijvende impact hebben op degenen die ze bekijken.

Onze kracht is verhalen vertellen. Verhalen vertellen is een vlag die meer dan één lading kan dekken. Voor ons draait het allemaal om het luisteren naar de verhalen van onze klanten. Wat motiveert je? Wat wil je vertellen? Aan wie? Waarom wil je het vertellen?

One of the stills of our projects

Pleegzorg
Atlas Copco
NTT
Brussels Airport
Mamma Roma
VDAB
Group Van Damme
Stad Gent
Beneens
Vinçotte
Braintrain
Koning Boudewijnstichting
Liantis

Wil je met ons samenwerken?

Geweldig! Laat een bericht achter, we contacteren je binnenkort.

Of bels ons: +32 474930463

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FILM & TVDiscover our films & television projects.