Audiovisuele producties voor bedrijven

Wij vertellen de verhalen van merken, bedrijven en organisaties via inspirerende videobeelden, voor grote en kleine schermen.

Reach out

Een medewerker wordt geïnterviewd voor een van de interne verhalen voor het audiovisueel bedrijfsmagazine.

Interne bedrijfscommunicatie

Untold Stories is een audiovisueel bedrijfsmagazine, exclusief ontworpen voor jouw bedrijf, dat boeiende verhalen weeft die resoneren met je werknemers.

Deze onvertelde verhalen zijn gemaakt om verbinding te bevorderen, door inspirerende en mensgerichte verhalen binnen je organisatie te delen.

Door deze verhalen uit te lichten, optimaliseren we je interne communicatie en verhogen we je werkgeversmerk als een mensgerichte werkplek. Dit leidt tot hogere werknemerstevredenheid, verhoogde productiviteit en een sterker communitygevoel.

Untold Stories
Voorbeeld van externe communicatie die we uitvoerden met Mamma Roma.

Externe bedrijfscommunicatie

Van brainstorm tot de uiteindelijke hoogwaardige output, wij zijn gespecialiseerd in het produceren van videobeelden voor externe communicatie, op maat gemaakt voor de behoeften van jouw bedrijf.

Onze expertise omvat een scala aan formaten, waaronder wervings- en werkgeversmerkvideocampagnes, reclamespots, animaties, bedrijfsfilms, productievideo's, online interactieve videoseries, live evenementenstreams, boeiende aftermovies, aansprekende podcasts en overtuigende radioadvertenties.

Wat je visie ook is, wij hebben de capaciteiten om deze met creativiteit en precisie tot leven te brengen.

Externe communicatie

Casting

Quilombo is ook een full-service castingbureau.

We beschikken over een groot netwerk van professionele acteurs van alle leeftijden & vele gesproken (moeder)talen. Als onze uitgebreide database niet het juiste profiel of de juiste profielen voor de klus biedt, organiseren we een casting in onze studio.

Aangezien we met acteurs werken voor onze eigen producties, weten we, op basis van je briefing, waar we naar moeten zoeken, en zorgen we ervoor dat we het juiste talent voor elke specifieke opname krijgen.

& ja: we casten ook stemmen. ;-)

Casting
FILM & TVDiscover our films & television projects.