Externe bedrijfscommunicatie

Wij vertellen de verhalen van merken, bedrijven en organisaties via inspirerende videobeelden voor externe communicatiedoeleinden.

Contacteer ons

Koning Boudewijnstichting
Braintrain
Atlas Copco
Mamma Roma
Brussels Airport
Beneens
Stad Gent
Pleegzorg
VDAB
Vinçotte
Een van onze crewleden brengt een laatste toets make-up aan bij de vrouwelijke acteur.

Ben je op zoek naar hoogwaardige videobeelden voor externe communicatie?

Zoek niet verder; wij vertellen de verhalen van merken, bedrijven en organisaties via inspirerende videobeelden, op maat gemaakt voor de behoeften van jouw bedrijf.

Onze expertise omvat een verscheidenheid aan videoformaten, zoals wervings- en werkgeversmerkcampagnes, reclamefilms, animaties, bedrijfsfilms, productievideo's, online interactieve videoseries, live evenementenstreams, aftermovies, podcasts en radioadvertenties, allemaal ontworpen om je publiek te betrekken en te boeien.

Wat je visie ook is, wij hebben de vaardigheden en creativiteit om deze met precisie en uitmuntendheid tot leven te brengen.

Ontdek enkele van onze projecten

Duurzaamheidsfilm Sports and Leisure Group

Duurzaamheidsfilm Sports and Leisure Group

Informatievideo over duurzaamheid (nl/en/es)
-
Complexe informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen in de industrie van synthetisch gras verwerkt in een aantrekkelijke en informatieve film. Hiervoor hebben we infographics gecombineerd met live beelden om de hele film samenhangend en aantrekkelijk te maken.

Meer info...

L' Arogante

L' Arogante

Commercial (nl/fr)
-
Een lokale, en toch absoluut Belgische brouwer, met één been in Vlaanderen en één in de Ardennen. En een zeer specifieke branding. Drie verschillende verhaallijnen, die in een langere versie gecombineerd kunnen worden, vertellen elk één aspect van de specificiteit van het bier.

Meer info...

Gent knapt op

Gent knapt op

Animatie (nl/en)
-
Een informatieve animatievideo over ICCARus ('Gent Knapt Op') die een uniek woningrenovatieschema biedt voor kwetsbare huiseigenaren in Gent.

Meer info...

Beneens

Beneens

Employer branding videoreeks (nl)
-
Het familiebedrijf Beneens, gelegen in de Kempen en actief in de bouwsector, is op zoek naar nieuwe medewerkers. Een kenmerk van de bedrijfscultuur is de warme en familiale sfeer die door iedereen die er werkt, wordt gecreëerd. Om een op maat gemaakt antwoord te geven op deze vraag hebben we enkele korte video's gemaakt die samen een compleet verhaal vertellen.

Meer info...

Vinçotte: Non-Destructive Testing

Vinçotte: Non-Destructive Testing

Wervingscampagne (fr/nl)
-
Drukcontrole en NDT behoren tot de belangrijkste diensten die Vinçotte aanbiedt. Ze zijn daarom constant op zoek naar nieuw talent met zowel technische kennis als een leergierige houding. We hebben enkele korte video's gemaakt voor wervingscampagnes op sociale media en een langere versie voor de vacaturepagina van hun website.

Meer info...

Mamma Roma

Mamma Roma

Employer branding videoreeks (nl/fr)
-
Een wervingscampagne gericht op mensen met bepaalde kwaliteiten, voor een speler in de horecasector. Elke kwaliteit werd belicht door een personage. Specifieke montagetechnieken gaven het gevoel dat flexibiliteit een gegeven is in de horecasector.

Meer info...

Ready to get started?

Laten we samen jouw verhaal vertellen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FILM & TVDiscover our films & television projects.